Pasmado is Spaans voor “verwonderd, verbaasd”. Het is voor mij een eer als ik deze reactie bij u op weet te roepen, in positieve zin uiteraard: een verpletterende indruk maken...

Elk ontwerp is uniek en gericht op de wensen van u, de opdrachtgever. Dat wilt u vast ook: een origineel ontwerp, dat u verwondert en verbaast, maar dat wel volledig aansluit op wat u wilt communiceren.Elk stuk wordt met veel plezier, liefde en inzet gemaakt. Bij Pasmado bent u aan het juiste adres voor het ontwerp van geboorte-, trouwkaarten enuitnodigingen, de vormgeving of het restylen van uw huisstijl, flyers en ander drukwerk. Ook voor autobelettering en shirts bedrukken kunt u een beroep op mij doen.

Hoe ik in dit vak ben terechtgekomen?

Als klein meisje vond ik, zoals veel kinderen op de basisschool, tekenen en handvaardigheid het leukste wat er was. Op de HAVO merkte ik dat ik me aangetrokken voelde tot ontwerpen. Fooddesign en interieurstyling leken mij ook interessant, maar na wat wikken en wegen ben ik naar het CIBAP in Zwolle gegaan en heb gekozen voor de richting Reclame, Presentatie- en Communicatietechnieken. Daar leerde ik op de computer onder ander het vormgeven van folders en bleek dat ik mijn roeping had gevonden!

Hierna heb ik de opleiding “grafisch ontwerpen” gevolgd op de Kunstacademie Constantijn Huygens in Kampen, maar omdat een vaste baan mij toen als muziek in de oren klonk ben ik de wondere wereld van het dtp’en/vormgeven ingestapt.

Nu, na ruim 10 jaar werkervaring, trek ik de stoute schoenen van freelance-opdrachten aan. Ik zet nu met veel enthousiasme en een open instelling stappen in de richting van de professionele vormgevingswereld. Ik hoop dat ik samen met u er iets moois van kan maken!

Graag tot snel!

Groeten,

Rinske Hackmann   
 

Pasmado
Rinske Hackmann
Krommekamp 56
3848 CD Harderwijk
   
Mob. 06 - 15 13 53 43
   
W. www.Pasmado.nl
E. Info@Pasmado.nl